QUÈ SÓN LES FAN?

FAN-NULES
COORDINADORA DE FESTES ALTERNATIVES DE NULES

El projecte de les Festes Alternatives de Nules naix l'agost de 2009 en resposta a les inquietuds i necessitats de diferents joves i col·lectius del poble, amb l'objectiu de crear una alternativa cultural i social a la programació proposada per l'Ajuntament durant la setmana de festes de Sant Bartomeu. Aquestes necessitats porten a un grup de joves a unir-se i crear una coordinadora des d'on poder organitzar activitats amb un esperit més popular i local, amb una vessant cultural però també social, recolzant i potenciant els artistes del nostre poble i comarca. El projecte ja s’ha dut a terme durant 8 anys, i ha estat recolzat per un nombre creixent de persones i comerços del poble. Aquestes dades avalen el projecte i demostren la necessitat d’una programació alternativa i popular a Nules.

Per què unes Festes Populars?
Perquè cal participar i aportar vida al nostre poble. Amb la constitució de la Coordinadora es pretén construir entre totes i tots una alternativa amb l'objectiu de traure la festa al carrer i constituir unes festes obertes, participatives i plurals.

El funcionament de les FAN es basa en el treball col·lectiu i voluntari de totes i tots els que hi participem. La Coordinadora pren les decisions per consens en les seues reunions periòdiques (assemblees). L’organització de les FAN comporta un seguit de treballs com són  l’obtenció de permisos, la difusió, la programació d’activitats, l’organització estructural, la formació i coordinació d’equips de treball, el finançament, la compra de material, etc. Totes aquestes tasques es reparteixen entre els membres i voluntaris.

La Coordinadora de les FAN és oberta a tothom qui vulga participar-hi.
Contacte