dissabte, 25 d’agost del 2012

Finalitzen les IV FAN amb una recollida de fem dels Quatre Camins.

Ja han finalitzat les IV FAN (Festes Alternatives de Nules), amb una activitat-protesta reclamant la recuperació d'aquells espais que s'estan perdent i que tant hem freqüentat en la nostra joventut, com és el cas dels Quatre Camins, on fa anys solien anar families a passar la vesprada, o quedavem quan èrem xiquets després de l'escola per anar allí a jugar. Ara és impossible, no tan sols per la deixadessa de la gent que governa l'Ajuntament de Nules en aquest emblemàtic paratge del nostre poble, sinó també perquè entre el fem hi podem trobar tota classe d'objectes perillosos per als més menuts, com per exemple vidres. A més, bona part de les taules es troben en molt males condicions, algunes d'elles trencades. L'activitat que finalitzava les FAN de l'any 2012 anava adreçada a reclamar els espais per al poble, recuperar-los. Per això, hem programat diverses activitats durant la vesprada del dissabte, com un berenar popular per a tots els veïns, un tast de begudes de la terra, jocs tradicionals, exhibició de dolçaina, i un debat sobre els espais de trobada per als més joves de Nules (han d'eixir fora del poble per a poder divertir-se o anar al cinema). Per finalitzar les FAN 2012 hem fet una recollida simbòlica de bona part del fem que hi havia en el paratge històric dels Quatre Camins, deixant un poc més habilitat aquest espai per a tots els veïns de Nules. Esperem que a partir d'ara siguen els que governen el nostre Ajuntament els que s'impliquen molt més en la conservació d'aquests paratges tan importants, com també l'adequació i recuperació dels búnquers locals.

Des de les FAN volem agraïr a tota la gent que ha fet possible aquesta quarta edició, sense l'ajuda de cada un d'ells no hauria estat possible. Estem molt contents per la participació i recolzament de la gent aquest any, ens fa encoratjar-nos molt més a continuar pel mateix camí. Convidem a tots els nulers i nuleres a participar de les FAN en futures edicions, i l'any que ve ja serà la V. Les FAN les fem entre totes i tots!

http://www.laplanaaldia.com/nules/noticias/70952/les-festes-alternatives-de-nules-finalitzen-amb-una-recollida-de-fem-al-paratge-de-quatre-camins


  

  


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada