dilluns, 30 d’agost del 2010

Crónica de les II Festes Alternatives




Les Festes Alternatives de Nules han mostrat la seua satisfacció per l'assistència de públic que va tindre a l'acte solidari pels xiquets i xiquetes d'Ucraïna i del Sàhara, aconseguint així beneficis per a les associacions d'AniukCas i d'Smara. 

A l'acte solidari van assistir families acollidores, però també molts veïns de Nules i d'altres pobles que van col·laborar comprant material que venien les associacions, així com també menjars típics de cada zona. A l'acte es van realitzar també jocs infantils, exposicions, pase de videos i documentals, i una xarrada informativa de les associacions, on ens van contar el seu projecte.

El dimecres i dijous han sigut dos dies molt complets dins del programa de Festes Alternatives de Nules, on hem tingut tota classe d'actes lúdics i culturals. El dimecres va ser la vespra de les varietats, començant amb un tast de cervesa artesanal de Montmirà de l'Alcorà, i continuant amb la magnífica actuació de màgia del "mago Demir", que va deixar fascinat a tot el públic assistent. A continuació va haver una exhibició de malabars de foc, per finalitzar amb l'actuació del cantautor de la Vilavella Josep Lluís Notari.

El dijous vam tindre la nit de concerts, on actuaren grups del poble i d'altres zones, com Geiser, Rumbologia, La Absenta, Tirant lo Rock, Natty B i El Retrato. Cal remarcar que El Retrato va cantar a l'Arenal Sound, i Natty B ho ha fet al Rototom de Benicàssim aquesta setmana. A més, per amenitzar la nit dels concerts també vam contar amb la participació de la Batukada de l'Escletxa, que va donar alegria i bon ambient al carrer Ample durant uns minuts.

La vesprada del dissabte la companyia Furia de Zumbí ha reunit a nombrosos veïns que han pogut gaudir d'una magnífica exhibició de capoeira. Aquest acte és el que tanca les II Festes Alternatives de Nules, les quals han aportat molta més diversió, cultura i solidaritat a aquestes Festes de Sant Bartomeu.

Desde l'organització s'agradeix la resposta dels nulers i nuleres a tots els actes que s'han realitzat al llarg d'aquesta setmana. "Des de les FAN agraïm a la Penya Resaca haver-nos cedit el seu local per a poder realitzar alguns actes, i també a la gent que ha participat desinteresadament per a poder fer realitat aquest projecte, que cada any va prenent més força".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada