dilluns, 26 de juliol del 2010

Presentació i autodefensa

FAN-NULES

ASSEMBLEA DE FESTES ALTERNATIVES DE NULES

Qui Som?

Aquest projecte l'iniciem l'agost de 2009 un grup de joves de Nules a les Festes Patronals de Sant Bartomeu amb el propòsit comú d'ampliar l'oferta cultural i d'oci del poble, oberta a tot tipus de gent i d'edat.

A hores d'ara s'estan preparant el que seran les segones Festes Alternatives de Nules, amb un programa més ampli, on a part de concerts tinguen cabuda tota classe d'actes culturals, solidaris i per a totes les edats.

Perquè volem unes festes alternatives?

Perquè tenim moltes ganes de participar i aportar vida al nostre poble. Amb la constitució de l’assemblea de les FAN, volem construir entre totes i tots una alternativa a les festes oficials amb l'objectiu de traure la festa al carrer i fer entre tots i totes unes festes obertes, participatives, plurals, gratuïtes i populars.

Com funcionem?

El funcionament de l'associació es basa en el treball col·lectiu i altruista de totes i tots els que hi participem. Encara que les primeres festes alternatives es van fer de manera autogestionada, creiem que és important que els diferents comerços del poble hi participen

Per això creiem imprescindible que tant persones individuals com associacions del poble participen activament en aquest projecte, ja que cal que siguen visibles les diferents realitats de Nules.

No sols per la festa ens movem....

També volem treballar per l'activisme cívic i respectuós amb el poble i la gent i fer una festa sostenible. Estem convençuts que la participació ciutadana amb la festa és un espai per generar un compromís cívic i noves actituds de ciutadania responsable i implicada en la vida del nostre poble.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada